5 Şubat 2018 Pazartesi

Final Fantasy XV, PC’de Çoklu Platformu Destekleyecek!

Final Fantasy XV’nin bilgisayar sürümü 6 Mart'ta yayınlanacak. Oyun bilgisayar sürümünde çapraz platform desteğine sahip olacak.

2018’İn beklenen oyunları arasında yer alan Final Fantasy 15 geçtiğimiz ay Windows Edition paketinin 6 Mart’ta yayınlanacağını duyurmuştu. sabırsızlıkla bilgisayar sürümünü beklerken, bugün gelen haberler ile Fantasy 15’in bilgisayar platformunda çapraz Platform'da (Bilgisayar oyuncularının mobil ya da konsol oyuncuları ile beraber oynayabilmesini sağlayan bir destek ) oynamayı destekleyeceğini öğrendim.
Günümüzdeki oyunlarda nadir bulunan çapraz platform desteği, Final Fantasy 15 ile bilgisayar platformuna geliyor. Tabii bu durum diğer platformlarda da geçerli olan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun Microsoft sayfasına baktığımız zaman Windows Edition paketinin çapraz platform desteği ile 6 Mart’ta karşımıza çıkacağını öğrendim.
Çapraz platform desteği ile Xbox One ve bilgisayar oyuncuları beraber oyunun tadını çıkarabilecekler. Bu destek sayesinde oyuncular Comrades DLC’sindeki görevleri arkadaşlarının yardımı ile daha hızlı bir şekilde tamamlayabilecekler.  6 Mart’ta bilgisayar platformundaki oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun 4K grafik seçeneklerini de beraberinde getirecek.
Oyunun Microsoft sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder