28 Şubat 2018 Çarşamba

Final Fantasy XV Yeni Gelecek Olan Sims İçeriği

Final Fantasy XV'i Ön Siparişle Alanlara Bir Sürpriz: Sims Paketi!



Square Enix EA Games'in Mağazası Olan Origins'ten Ön Sipariş İle Alacak Olanlara "Sims" Paketi'de Verilecek Önceki Habermizde, Gordon Freeman Ve Araba Özelleştirmeleri Verileceğini Paylaşmıştım,  Buraya Tıklayarak Habere Gidebilirsiniz


Oynadınızmı ya da severmisiniz bilmem Ancak "Sims4" Paketi İle Birlikte Noctis'te dahil Bütün Takım Arkadalarımız Sims 4 Karakerlerinin Kıyafetlerni Giyebilecek. Paketin İçeriği The Sims 4'te Olan "Llama Suit ve Plombob" Kıyafeti Olacak. Aşşağıdaki Videodan'da Görebilirsiniz.



Başka haberlerle görüşmek dileğiyle,hoşcakalın!

22 Şubat 2018 Perşembe

Final Fantasy XV'de Gordon Freeman Olabileceğiz!


Yanlış duymadınız! 3 kavanoz bal....Şaka şaka :) Final Fantasy XV'e Yeni Bir Dlc Gelityor Dlc'nin Adı "Half Life Paketi"



Oyunu Steamden Alanlara (ÖnSipariş İle) "Half Life" Paketi ve birde EA Origins Üyleride Originden Ön Sipariş Verirse Oyunun Yanında'da Araba Dekolteleri Gelecek. Şuan Buda Final Fantasy VII'de Cloudun Tasarımının Değiştirilmesi gibi(Yazıya Tıkayarrak Habere Gidebilrisiniz.) şauanlık bir Haber yok.Haberden Kastım Sadece 2 DLC Olmayacaktır, Mutlaka Yeni DLC'lerde çıkacaktır,Ancak Şuanlık Bir Haber Yok Size Fotografları Atıyoru,Detaylıca İnceleyebilirsiniz.






Başka Haberle Görüşmek Üzere,Yeni Gelişmeler Oldukça Aktaracağım Görüşürüz! :)

20 Şubat 2018 Salı

Final Fantasy XII The Zodiac Age İlk Modu Çıktı

Görünüşe göre Final Fantasy XII The Zodiac Age için ilk modlar çıkmaya başladı ve oyuncular kendi üretimlerini yapabildiği gibi, var olanlar üstünde de değişiklikler yapabiliyor ve oyunda kullanabiliyorlar. Tüm oyunu Reks olarak oynama imkanı dahi tanınırken, kendi parti üyelerinizi de şehirlere götürebileceksiniz. Klasik Oyunun Pc sürümü olan Final Fantasy XII The Zodiac Age, 1 Şubat 2018 tarihinde Steam’de 174 TL’ye Steame çımkıtı ve çogu kişi tarfınan sevilmişti.


Hâliyle bunlar henüz oyun için çıkan ilk modlar ve tamamen kusursuz değiller. Fakat yine de Denuvo anti-korsan sistemi(Korsana Karşı Koruma sistemi)  kullanan bir oyunun bu şekilde modlara izin vermesi oldukça ilginç(Bu Sistele Mod yaparsanız eğer Sitem Bunu "korsan" olarak algılar aynı antivürüs gibi). Her ne kadar oyun cracklense de, Steam sürümü hâlâ Denuvo kullanıyor ve temel modlamalara imkan tanıyor.




‘Play as Reks Fully’
 (İsme TIklayarak modun stesine gidebilirsiniz) adlı modda bütün Final Fantasy XII The Zodiac Age oyununu Reks karakteriyle oynayabiliyorsunuz. Aynı zamanda bir de Cheat  Table kısmı bulunuyor ve buradan karakter özelliklerini, ekipmanını, gambit ve lisans gibi kısımları, hatta meslekleri bile düzenleyebiliyor, değiştirebiliyorsunuz. Kısacası, bir nevi ‘hile’ yapmış oluyorsunuz.
Yine Yeni Haberlerle Görümek Dileğiyle Hoşcakalın!

10 Şubat 2018 Cumartesi

Final Fantasy VII Remake Cloud'un Tasarımı Değiştiriliyor!

Başlığı Okuyunca Şaşırmış Olabilirsiniz.Zira Bende Ögrenince Şaşırdım.



Edindiğim Bilğilere Göre, Tetsuyo Numora (Final Fantasy Karakter Tasarımcısı) Cloud Strife(Final Fantasy VII Ana Karakeri)  Tasarımını Değiştireceğini Duyurdu.Tasarımın Değiştirilme Nedeni,Orjinal Oyundaki Cloud'a Benzetmek İstemeleri.




Bazı Kaynaklara Göre 30.Yıl Dönümü Galerisindeki Konuşmada, Remake'e ait 4 Yeni Ekran Görüntüsü Paylaşıldığı. Ve Bu Görüntülerde Cloud ve Ekip Arkadaşlarının Fragmandaki Hallerinden Oldukça Farklı Görünmeleri.



Ama Doğru Olan Şey Şudurki Cloud'un Tasarımı Değiştirilecek Gibi.SE'den ve Geliştirici Ekipten Şuanlık Haber Yok. Gelişmeleri Ögrendikçe Sizlere Aktaracağım, Hoşcakalın!

8 Şubat 2018 Perşembe

Final Fantasy XV Pocket Edition Telefonlara Çıktı.

Final Fantasy XV Pocket Edition Telefonlara Çıkışını Gerçekleştirdi.


Oyun Telefona Çıkışını Gerçekleştirdi. Oyunun Bölüm Bölüm Yayınlanacağı Duyuruldu. Ve Maalesef Bu Bölümler Ücretsiz Değil. Toplam'da 10 Bölüm olarak Yayınlacak, Ve İlk Bölüm Ücretsiz Olacak. 2. Ve 3. Bölüm 0,99$(3,79TL) Ve Geri Kalan Bölümler 3,99$(15,31TL) Olacak Ayrıca Tek Tek Para Vermek İstemezseniz Bütün Bölümlerin Olduğu (10 Bölümün Tamamını İçeren) Bir Paket Var. Bu Paket İse 19,99(76,50TL) Olacak.



Eğer Düşünürseniz"Ya bölümler 3,99 Olacak Niye 19,99 Vereyim" Derseniz'de Hevesinizi Kıracağım Çünkü 2. Ve 3. Bölümden Sonraki Bölümler 3,99 Yani 4. Bölüm 3,99  5.Bölüm 3.99. Bütün Bölümlerin Toplamı 32,91$(126TL) Buna Bakarsak Paket Almak Daha Mantıklı Görünüyor.

Şunun Tatlılığına Bakarmısınız Ya ^^

Yeni Haberlerle Görüşmek Dilegiyle Hoşcakalın!

6 Şubat 2018 Salı

Square Enix MMO Oyunlardaki Kârını % 36.5 Arttırdı

Son dönemde Square Enix'in MMORPG oyunları oldukça başarılıydı.(özellikle FFXIV sayesinde)
Square Enix Ekim – Aralık 2017 dönemini kapsayan mali çeyrek raporlarını bugün açıklarken, özellikle MMO oyunlar konusunda ciddi bir kâr elde ettiği görülüyor. Firma bu üç aylık periyotta yaklaşık 70 milyon dolara denk gelen, toplamda 7.6 milyar Yen gelir elde etti. Bunda ise asıl pay Final Fantasy XIV ile Dragon Quest X’in satışlarına ait oldu.

Square Enix’in MMO oyun satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 artış gösterirken, çeyrek dönem olarak hesaplandığında ise yüzde 5 düşüş yaşandı. Bu da pek sürpriz sayılmaz çünkü Stormblood’un çıkışıyla birlikte ciddi bir hareketlilik yaşanmıştı.
Square Enix’in mobil oyun bölümü de açıklama yaparken, Ekim-Aralık 2017 dönemi arasında toplam 195.3 milyon dolar para kazandıklarını duyurdu. Firmanın mobil oyunlardaki geliri ise önceki yılın aynı dönemine göre biraz azaldı. Tabii mobil oyunların PC MMO oyunlara göre nerdeyse 3 kat daha fazla gelir getirdiğini hesaba katınca, muhtemelen Square Enix bu alanda çalışmalar yapmaya devam edecektir.
Her ne kadar Square Enix’in MMORPG’si Final Fantasy XIV Online 2014’te çıkmış olsa da, özellikle geçtiğimiz yıl epey popülerdi.



Final Fantasy VII Sahne Taslakları( Story Board)

Evet,Sitemizde'ki İlk Konsept Çalışmalarını Paylaşmış Bulunmaktayım Her Hafta Bir Final Fantasy Konsept Çalışması Paylaşacağım. Öncelikle "Nedir Bu Konsept Çalışması?" Derseniz Heen Açıklayayım. Öncelikle, Şirketler Bir Karakter Ya Da Sahne Yapmadan Önce Bunları Deniyor Yani "Hm Şöyle Yapsa Nasıl Olur Acaba" Der Gibi. Yani Yapımdan Önceki Çalışma  Desen Tam Olur Kısaca :) Sizi Sıkmadan Hemen Başlayalım.



Hikaye'dem






Cloud Saldırırken



                                                             Cloud Saldırırken 2



                                                 



Bahaut Summonlarken





Savaşta




Summon Çağırırken




Blizzard






Konuşma







Summon Çagırırken Bu'da





Buda Hikaye'den




Cloud Saldırırken 2




O Malum Sahne :)












Final Fantasy XV PC için Çok Fazla Yer İstiyor!

Final Fantasy XV'in PC sürümü için o kadar fazla boş alan gerekiyor ki...
Blogumuzdaki Yeni Haberlerle Merhabalar! Eğer Final Fantasy XV'i Bilgisayar'da Oynamak İsterseniz sürücülerinizde yer açmaya başlamanızda fayda var. Çünkü Sevgili Arkadaşlarım, giderek büyüyen video oyun yükleme boyutlarının en son kurbanları ve bu seferki büyüme, gerçekten hatırı sayılır bir ölçüde gibi gözüküyor.

Daha önceki büyük depolama alanı rekor sahibi Forza Motorsport 7 idi ve geçtiğimiz Ekim ayında 99GB'lık alana ihtiyaç duyuyordu. Ancak Square Enix CO, bu rekoru ciddi bir şekilde geçerek, Final Fantasy XV'in PC sürümünün 6 Mart tarihinde sunulması ile beraber 155GB alana ihtiyaç duyacağını duyurdu.

Tabi ki bu boyut Final Fantasy XV'in bütün görsel etkileri ve süslemeleri ile – 4K dokular ve HDR gibi – yüklenmesi için geçerli. En azından Square Enix, bu tam yükleme seçeneğini oyuncuya bırakıyor.Yani İsterseniz 4K Çözünürlükte Süslemelerle Birlikte Yükleyebilirsiniz,Size Kalmış Birşey :) Ancak Final Fantasy XV'in "normal" yüklemesini tercih ederseniz de çok fazla alan tasarrufu yapmıyorlar ve oyunun minimum özellikleri, en az 100GB boş alana ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor.Yani 150GB İndirek İstemezseniz Kabaca 100GB İndirmeniz Gerekiyor.Enazından 150GB İndirmekten Kurtuluyoruz Ne de Olsa 50GB Tasarruf var :)
Özellikle sınırlı internet kullanan kişiler için sadece bu yüklemenin oldukça büyük olduğunu belirtmenin gereksiz olduğu da rahatlıkla söylenebilir.
Square Enix'in Şubat ayında yayımlayacağı bir araç ile bilgisayarınızın oyun için özelliklerini test edebilir ve hangi yükleme sürümünü tercih etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ancak muhtemelen, bir GeForce GTX 1080'den daha düşük özellikli grafik kartına sahip olan kişilerin normal sürümü seçmeleri ve fazladan 50GB indirmeden kurtulmaları daha mantıklı olacaktır. Yani 4K Ve Yüksek Çözünürlüklü Sürümü 150GB Normali İse 100GB. Ayrıca Belirtmek İsterimki,Motor Sports7 Oyununun "Yüksek Depolama Alanı İsteme" Rekorunu Kırabilir.Kim Bilir,Belki Grubumuza ya da Sitemize Girdiğiniz'de "Final Fantasy XV Rekor Kırdı" Diye Bir Başlık Görebilirsiniz.Kim Bilir, Belki Kırar :)
Ancak bu durumun ilerleyen yıllar içerisinde daha da ciddi bir şekle bürüneceği de tahmin edilebilir. Giderek artan 4K içerikler ile beraber oyunların boyutu her geçen gün, hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Yani 1-2 Yıla ya da Aya Kalmaz.170GB Bile olabilir.Sağlıcakla Kalın Dostlar! Yeni Bir Haberimiz'de Görüşmek Üzere!


5 Şubat 2018 Pazartesi

Final Fantasy XV, PC’de Çoklu Platformu Destekleyecek!

Final Fantasy XV’nin bilgisayar sürümü 6 Mart'ta yayınlanacak. Oyun bilgisayar sürümünde çapraz platform desteğine sahip olacak.

2018’İn beklenen oyunları arasında yer alan Final Fantasy 15 geçtiğimiz ay Windows Edition paketinin 6 Mart’ta yayınlanacağını duyurmuştu. sabırsızlıkla bilgisayar sürümünü beklerken, bugün gelen haberler ile Fantasy 15’in bilgisayar platformunda çapraz Platform'da (Bilgisayar oyuncularının mobil ya da konsol oyuncuları ile beraber oynayabilmesini sağlayan bir destek ) oynamayı destekleyeceğini öğrendim.
Günümüzdeki oyunlarda nadir bulunan çapraz platform desteği, Final Fantasy 15 ile bilgisayar platformuna geliyor. Tabii bu durum diğer platformlarda da geçerli olan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun Microsoft sayfasına baktığımız zaman Windows Edition paketinin çapraz platform desteği ile 6 Mart’ta karşımıza çıkacağını öğrendim.
Çapraz platform desteği ile Xbox One ve bilgisayar oyuncuları beraber oyunun tadını çıkarabilecekler. Bu destek sayesinde oyuncular Comrades DLC’sindeki görevleri arkadaşlarının yardımı ile daha hızlı bir şekilde tamamlayabilecekler.  6 Mart’ta bilgisayar platformundaki oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun 4K grafik seçeneklerini de beraberinde getirecek.
Oyunun Microsoft sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Dissidia Final Fantasy NT’nin İnceleme Puanları Ortaya Çıktı!

30 Ocak'ta yayınlanan ancak türkiyede kutlu olarak satışı sunulmayan(Aral Sağolsun)Dissidia Final Fantasy NT'nin inceleme puanları ortaya çıktı.

İlk kez 2015 yılında PlayStation 4 platformunda karşımıza çıkan Dissidia Final Fantasy, o dönemden günümüze kadar eskimeden oyuncu kitlesini kaybetmeden gelmeyi başardı. Başarılı serinin sonuncusu olan Dissidia Final Fantasy NT geçtiğimiz hafta yayınlandı.


30 Ocak’ta yayınlanan  ve aldığı inceleme puanları ile gündeme gelen oyun aksiyon rol oyunları arasında oldukça popüler bir konuma yerleşti. Fantastik ögelere ve enfes grafiklere sahip olan oyunda dövüş sahneleri oldukça beğeni topluyor. Geniş bir dünyaya sahip olan oyunda karakterimiz ile alışılmışı dışında saldırılar yapabilir ve karakterimizi geliştirebiliriz. PlayStation 4 için 30 Ocak’ta çıkış yapan başarılı oyun3v3 savaşlarda oyunculara aksiyon keyfini en üst seviyede sunuyor.
Geçtiğimiz haftalarda beta sürüm ile oyuncuların karşısına çıkan Dissidia Final Fantasy NT, sınırlı bir içerikle oyunculara bekleneni vererek iyi bir işe imza attığını gözler önüne sermişti. Team Ninja tarafından geliştirilen oyun sadece PlayStation 4’e özel içerikler içeriyor. PlayStation 4 platformu için çıkış yapan oyun sadece PlayStation 4 platformuna özel olacak. Bugün VG247 tarafından yayınlanan inceleme puanlarına göre Dissidia Final Fantasy NT oldukça yüksek puanlara imza atmış.
VG247’nin haberine göre inceleme puanları şöyle:
  • IGN İtalya – 8.5
  • Digitally Downloaded – 4.5/5
  • GearNuke – 8
  • Trusted Reviews – 4/5
  • 4players (Almanya) – 75/100
  • Just Push Start – 7.5
  • Vandal (İspanya) – 7.5
  • IGN Spain – 7.5
  • Respawning – 7.5
  • Cereal Killerz – 7.3
  • Hobby Consolas (İspanya) 70/100
  • Saudi Gamer (Arabistan) – 7
  • Metro UK – 7
  • Press Start – 7
  • GameCrate – 7
  • GameSkinny – 6

3 Şubat 2018 Cumartesi

Hoş Geldiniz

Sitemize Hoşgeldiniz Değerli FF'Cİ Arkadaşlar
Sitemiz Bütün Fanların Buluşma Noktasıdır. Ayrıca Tek Türkçe Final Fantasy Sitesidir. Keyifli Vakitler Dileriz

Yeni Bloğumuz Artık Açılmıstır 

Topluluğumuzun büyümesi için bi büyük adım daha