26 Nisan 2020 Pazar

Final Fantasy VII Remake oyunu üç günde 3.5 milyon kopya

Görünen o ki, Square Enix ekibinin geliştirmiş olduğu oyun bu konuda zorluk çekmeyecek gibi. Nitekim Square Enix ekibi geçtiğimiz günlerde Final Fantasy 7 Remake oyununun satış rakamlarını açıkladı.





Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy 7 Remake, yüzleri güldürmeye devam ediyor

Her geçen gün satışları daha da artan Final Fantasy VII Remake oyununun satışları hakkında sonunda bir açıklama geldi. Square Enix ekibi, Final Fantasy 7 Remake oyununun çıktığı ilk üç gün içerisinde 3.5 Milyon kopya sattığını bildirdi. Bu satışların tamamını ise oyunun fiziki ve dijital versiyonlarının satışlarının tamamı oluşturuyor.10 Nisan 2020 tarihinde oyuncularla buluşan Final Fantasy VII Remake, bu başarısıyla geliştirici ekibin yüzünü güldürdü.
Oyuncular içinse bu oyun markasının en çok sevilen oyunlarının başında gelen bir yapım kendisi. Yeniden yapımıyla da oyunculara büyük bir nostalji yaşatan yapım, gün geçtikçe daha fazla oyuncuya ulaşmaya devam ediyor.Tüm bunların sonucu olarak ise, Square Enix ekibi, Final Fantasy VII Remake oyununun resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, oyunu oynayan tüm oyuncularına teşekkür etti. Son zamanlarda tüm dünyanın gündeminde bulunan COVID-19 virüsü salgını sebebiyle lojistik olarak da kısıtlı imkanlar bulunuyor.
Tüm bunlara rağmen Final Fantasy VII Remake oyununun böylesi bir başarıya ulaşması takdire şayan bir durum. Ancak oyunun bu başarısı, 2016 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan Final Fantasy XV oyununun rekorunu geçebilmiş değil. Nitekim Final Fantasy XV oyunu çıktığı ilk günde 5 Milyon kopya satmıştı. Toplam satışlarda ise Final Fantasy VII oyunu hala dijital olarak satışlarına devam ettiği düşünülürse, oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşacaktır.