14 Mart 2018 Çarşamba

Ülkemizdeki Final Fantasy Fanlarının Geleceği

Busefer hep beraber  önemli bir konuya değineceğiz.Öncelikle şunu söylemeliyimki 1.5-2 yıl önce fftr.com kapandı.fftr.com, resmi bir kurumdu. Site kapanmadan önce, sayısız bilgi vce içeriği vardı. Ayrıca Türkiye'deki tek FFTR sitesi idi. Site kapandıktan sonra içinde barındırdığı sayısız bilgi ve içerikte sayfa ile birlikte gitti.Artık Fanların doğru düzgün bilgi edinecekleri bir yerleri kalmadı.


 1-1.5 yıl önce Final Fantasy Türkiye Birliğini kurduk.Bu attığımız ilk adımdı, grubu kurmamızın temel nedeni site kapandıktan sonra bütün Final Fantasy ve fftr.com  fanlarını tek bir çatı altında toplamaktı. Yaklaşık olarak 1 yıl önce grupta ölmüştü ozamanlar böyle fazla kişi değildik grup resmen ölüydü. Düşündükki grupta fftr.com gibi olacak,daha sornasında ise 5-6 ay sonra eski Final Fantasy fanlarının birazını grubumuza aldık. yeterli değildi bu, yaklaşık grubu kruduktan 1 yıl sonra gruba yavaş  yavaş ilgi oluştu, anlaşılan eski fanları tekrardan bir çatı altınad topluyorduk.


Daha sornasında blogu kurmamız FFTR için büyük bir adımdı, lakin fftr.com kapandıktan sonra, Türkiyede Final Fantasy sitesi yoktu.Blogu kurduktan sonra blogumuz fftr.com'dan sonra Türkiye'deki tek türkçe Final Fantasy sitesi oldu.fftr.com gibi bilgiler ve haberler paylaşıyoruz.Kıset olursa eskisi gibi popüler olabiliriz.Kim Bilir Belki tekrardan fftr.com'u kurarız? :) şuan bloga ve gruba artan ilgi bizlere bunu gösteriyor.Destekleriniz bizim için önemli.Sağlıcakla kalın!